svi su se nadali vjenčanju

Rihanna i ultrabogati saudijski milijarder raskinuli nakon tri godine veze: Šta je razlog, međusobne različitosti ili...?

Showbizz18.01.20, 15:23h

Rihanna i ultrabogati saudijski milijarder raskinuli nakon tri godine veze: Šta je razlog, međusobne različitosti ili...?
Kasnije se saznalo da je Rihannin novi izabranik Hassan Jameel, zapravo saudijski milijarder, privatnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik porodične kompanije Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih kompanija na svijetu

 

Kako prenose američki mediji poznata pjevačica Rihanna i saudijski milijarder prekinuli su nakon tri godine veze, no pravi razlog još nije poznat.

 

Par je neko vrijeme uspješno skrivao svoju romansu, a onda je prije dvije godine pop pjevačica Rihanna vrlo direktno pokazala koga ljubi. Mnogi se sjećaju njenih provokativnih fotografija iz bazena na kojima izmijenjuje nježnosti s tamnokosim muškarcem.


Kasnije se saznalo da je Rihannin novi izabranik Hassan Jameel, zapravo saudijski milijarder, privatnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik porodične kompanije Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih kompanija na svijetu. Njihovo bogastvo procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove kompanije o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

 


Rihanna i Hassan provodili su sve do nedavno ljetne odmore u Europi, a zimi su bili u New Yorku. Njihovi prijatelji čak su pričali da su toliko skladan par te da se nadaju skorašnjem vjenčanju. No, kako pišu strani mediji, njihova ljubav raspala se nakon gotovo tri godine. Razlozi prekida još uvijek nisu poznati.

 

– Oni su jako različiti, ali dobro se nadopunjuju. Imaju mnogo razumijevanja, ljubavi i pažnje jedno prema drugome – rekao je jedan od njihovih prijatelja američkim tabloidima prije nekoliko mjeseci.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!