Strašna nesreća u toku noći

Smrskano vozilo ostalo na magistralnom putu M-1.8: Jedna osoba poginula, dvije teško povrijeđene

Hronika18.01.20, 09:49h

Smrskano vozilo ostalo na magistralnom putu M-1.8: Jedna osoba poginula, dvije teško povrijeđene
Dežurni službenik Uprave policije MUP-a TK potvrdio je da su u nezgodi učestvovali autobus i putničko motorno vozilo

 


Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se radno jutros oko 02:50 sati dogodila na magistralnom putu M-1.8 Tuzla-Srebrenik. Iz BIHAMK-a je saopćeno da je saobraćaj na magistralnom putu Šićki Brod- Srebrenik, kod mjesta Čanići obustavljen i da se odvija alternativnim pravcima. 


Kako je za Tuzlanski.ba kazao operativni dežurni službenik Uprave policije MUP-a TK, u nezgodi su učestvovali autobus i putničko motorno vozilo.


- Jedna osoba je smrtno stradala dok su dvije osobe prevezene u UKC-a Tuzla, gdje su im na Klinici za hirurgiju UKC-a Tuzla konstatovane teške tjelesne povrede i zadržani su na daljnjem liječenju. Saobraćaj na ovom dijelu još uvijek je obustavljen, ali se odvija obilaznicama – rečeno je za Tuzlanzski.ba iz Operativnog centra MUP-a TK.


Službenici Uprave policije MUP-a TK uz nadzor dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva TK obavljaju uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja i uzrok ove nezgode. Zbog ove saobraćajne nezgode intervenisali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Tuzla. 


Više fotografija sa mjesta nesreće možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto:Tuzlanski.ba)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!