Foto/ Rat 'influensera'

Svađa zbog gole guze: Dean Kotiga upozorio Hanu Hadžiavdagić, ona se naljutila na njega

Showbizz17.01.20, 12:16h

Svađa zbog gole guze: Dean Kotiga upozorio Hanu Hadžiavdagić, ona se naljutila na njega
Hana mu je taj komentar obrisala, a njega je zanimalo zašto. Svoje dopisivanje s Hanom podijelio je na Instagram storyju

 

Dean Kotiga ne staje. Nakon što se taj samoprozvani "lokalni, ako ne i regionalni influencer" zakačio s influencericom Paulom Sikirić, odlučio se posvetiti Hani Hadžiavdagić Tabaković.

 

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira na snijegu odjevena u majicu i gaćice, a Kotiga joj je poručio da se pokrije da se ne prehladi, piše Index.

 

hana-hadziavdagic-guza

 

Hana mu je taj komentar obrisala, a njega je zanimalo zašto. Svoje dopisivanje s Hanom podijelio je na Instagram storyju.

 

"Nisam najbolje spavao, dosta me potreslo ovo jučer s kolegicom influencericom Hanom", požalio se.

 

"Ja sam samo napisao da se ne prehladi, a ona je to izbrisala, te komentare, i ostavila samo komentare koji govore o njenoj lijepoj guzici, s čime se ja načelno slažem, ali mislim da nije fer da se neki komentari brišu. A vi svi koji mi šaljete negativne komentare o njoj, reći ću da to nije lijepo, neću lajkati i ne podržavam taj govor mržnje. Napišite joj ispod slike 'nemoj se prehladiti'. I dalje brinemo za nju iako se oholo ponaša prema svima nama. Malo me to povrijedilo, moji osjećaji su malo narušeni", poručio je preko Instagrama.

 

"Bok Hana, nemoj se ljutiti", zaključio je.

 

kotiga-hana-prepiska1

 

kotiga-hana-prepiska2

 

kotiga-hana-prepiska3

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još