Cirkus se nastavlja

Opet prekinuta sjednica Skupštine KS zbog nedostatka kvoruma, došlo samo 15 zastupnika

Front16.01.20, 09:57h

Opet prekinuta sjednica Skupštine KS zbog nedostatka kvoruma, došlo samo 15 zastupnika
Na sjednici je trebala biti donesena odluka o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 01.01. do 31.03.2020. godine, o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja KS, te Odluka o privremenom finansiranju potreba JU “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo

 

Sjednica Skupštine je opet prekinuta zbog nedostatka kvoruma. Sjednicu su napustili zastupnici stranaka SBB, DF i SDA, te je prisustvovalo samo 15 zastupnika.

 

Sjednicu je prekinula predsjedavajuća Skupštine KS Danijela Kristić, koja je jučer na konferenciji za medije potvrdila da je njeno imenovanje na poziciju predsjedavajuće Skupštine KS, prema mišljenju OHR-a, ustavno.

 

Na sjednici je trebala biti donesena odluka o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 01.01. do 31.03.2020. godine, o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja KS, te Odluka o privremenom finansiranju potreba JU “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo.


(FENA/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još