zvijezde znaju

Bez dileme, ovi horoskopski parovi ostat će zauvijek zajedno

Zabava16.01.20, 08:26h

Bez dileme, ovi horoskopski parovi ostat će zauvijek zajedno
Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Njima je suđena vječna ljubav, jer se prema načinu razmišljanja, funkcionisanja i pogledima na svijet savršeno poklapaju


Kada se neki pripadnici horoskopa poklope i pronađu sa svojom "srodnom dušom" oni se dopunjuju i postaju jedno.

 

Neki horoskopski znakovi u paru slažu se bolje od drugih. Njima je suđena vječna ljubav, jer se prema načinu razmišljanja, funkcionisanja i pogledima na svijet savršeno poklapaju.

 

Rak i Škorpija

Njih karakteriše duboko razumijevanje koje je zasnovano na intuitivnom nivou. Oni se često, bez riječi mogu razumjeti, a nerijetko osjećaju i međusobne potrebe i osjećanja. Budući da se odlično razumiju uspijevaju da prevaziđu mane onog drugog. Imaju iste ciljeve i očekivanja od života, a njihova veza je obično neraskidiva.

 

Djevica i Jarac

Karakteriše ih veza sa dosta sreće i uspjeha. Ovaj spoj zemljanih znakova posjeduje potencijal za ostvarenje dobrog razumijevanja jer oba partnera pripadaju istom elementu pa su oni često usklađeni u razmišljanjima, stavovima i potrebama. Njihova komunikacija je opuštena, prirodna i prijatna, a za njih se kaže da su na istoj talasnoj dužini.

 

Ovan i Strijelac

U mnogo slučajeva riječ je o idealnoj kombinaciji jer su oba vatrena znaka puna entuzijazma. Ovan je vođa, a Strijelac je slobodna duša koja Ovnu ne pravi konkurenciju. Oba znaka obožavaju putovanja, a među njima se stvara brza konekcija koja može da traje dugo, prenosi Avaz. Astrolozi ističu da ovaj par nema konkurenciju u Zodijaku jer su povezani na jako dubokom nivou.

 

Blizanci i Ribe

Iako bi neki rekli da je ovaj ljubavni spoj nemoguć, brojni primjeri iz prakse svjedoče o tome da oni mogu da ostvare jedan stabilan i dugoročan ljubavni odnos. Oni su pravo oličenje izreke da se suprotnosti privlače. 

 

Kada je riječ o slaganju Riba i Blizanaca, iako su ovdje u pitanju dvije različite prirode to ne znači da među njima ne može doći do ljubavne privlačnosti jer ove osobe ni ne traže u ljubavi nekoga ko će biti isti kao što su oni sami, tačnije oni ne žele da u ljubavnoj vezi budu sa nekim ko će predstavljati njihovog klona.

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!