U ratu s medijima

Sergej Trifunović opet pravi haos: Glumac udario u autobus, pa odjurio da nahrani mačke...

Hronika14.01.20, 10:24h

Sergej Trifunović opet pravi haos: Glumac udario u autobus, pa odjurio da nahrani mačke...
Policija je u Karađorđevoj ulici pronašla vozilo Sergeja Trifunovića, ali njega nije bilo

 

Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobjegao sa lica mjesta, pišu srbijanski mediji.


Kako se navodi, nesreća se dogodila oko 20:55 sati, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom Renault megane udario u zadnji lijevi dio vozila.


- Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG kazao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao sa lica mjesta u smjeru ka Brankovom mostu - rekao je jedan od očevidaca za "Kurir".


U udesu, srećom, nije bilo povrijeđenih.


Policija je u Karađorđevoj ulici pronašla vozilo Sergeja Trifunovića, ali njega nije bilo.


Nedugo zatim Trifunović se oglasio na Twitteru.


On je rekao da nema potrebe da se diže prašina i da je otišao kući da "nahrani mačke"...


- Neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rješavamo problem. Hvala - napisao je Trifunović na Facebooku i tako poslao poruku ministru unutrašnjih poslova Srbije, Nebojši Stefanoviću.

 

sergej-trifunovic-twitter

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!