Vremenska prognoza

I danas minusi: Evo kakav dan je pred nama

Hronika14.01.20, 08:00h

I danas minusi: Evo kakav dan je pred nama
Vjetar slab, veći dio dana jugozapadn

U Hercegovini i zapadu Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje preovladava vedro vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle.

 

Temperature zraka u 07 sati: Bugojno, Tuzla -6; Bjelašnica, Sanski Most, Zenica -5; Banja Luka, Gradačac, Srebrenica -4; Doboj -3; Bijeljina, Ivan-sedlo, Sarajevo -2; Bihać, Livno 1; Široki Brijeg 2; Grude 3; Mostar, Stolac 4; Trebinje 5 i Neum 9 stepeni.

 

Danas će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku naše zemlje sunčano. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, veći dio dana, sa maglom i niskom naoblakom. Vjetar slab, veći dio dana jugozapadni. Dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu od 9 do 13 stepeni.

 

U Sarajevu će biti pretežno sunčano. U nižim i padinskim sa maglom ili sumaglicom. Dnevna temperatura oko 6 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!