VIDEO/ Dok je vojvotkinja čavrljala sa Beyonce, princ je imao druge planove

Procurila NEUGODNA snimka na kojoj Harry moli iznenađenog šefa Disneya da zaposli Meghan

Mediji12.01.20, 18:33h

Procurila NEUGODNA snimka na kojoj Harry moli iznenađenog šefa Disneya da zaposli Meghan
Razgovor se dogodio na premijeri filma "Kralj lavova" na kojoj se kraljevski par družio i s Beyonce i njenim suprugom Jay Z-jem

 

Meghan Markle potpisala je svoj prvi samostalni ugovor za koji se sada saznalo kako ga je isposlovao njen suprug, princ Harry.

 

Vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja, Meghan Markle, pristala je snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je prošlu subotu londonski Times.

 

Ta je vijest došla samo nekoliko dana nakon što su Harry i Meghan odlučili da odustaju od kraljevskih dužnosti te kako će od sada više vremena u Sjevernoj Americi i "postali financijski neovisni".

 

Times nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, no sada je u javnost procurila snimka na kojoj princ za svoju suprugu žica taj posao od šefa Disneya Boba Igera. I ona je poprilično neugodna za sve strane. Možete je poslušati OVDJE.

 

Razgovor se dogodio na premijeri filma "Kralj lavova" na kojoj se kraljevski par družio i s Beyonce i njenim suprugom Jay Z-jem, a dok je Meghan čavrljala s pjevačicom, princ je imao druge planove.

 

"Znate li da ona posuđuje glas?", pitao je Harry Igera. "Stvarno? Nisam to znao", odgovorio mu je on, ali s poprilično zbunjenim izrazom lica nakon kojeg je uslijedio neugodni smijeh.

 

"Činite se iznenađenim. Zaista je zainteresirana za to", nastavio je Harry, a na kraju mu je Iger odgovorio kako bi volio pregovarati o saradnji, jer ko bi princu rekao "ne".

 

Na drugoj snimci koju je objavio The Daily Mail, jasno se čuje kako Iger poručuje Meghan da mu se javi mailom u vezi tog posla.

 

I tako je vojvotkinja potpisala svoj prvi samostalni ugovor.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još