FOTO&VIDEO/ Detalji trostrukog ubistva u Hrvatskoj

Ovo je osumnjičeni za pokolj u centru Splita: Odšetao je s automatskom puškom, prolaznici ga snimali...

Hronika12.01.20, 11:17h

Ovo je osumnjičeni za pokolj u centru Splita: Odšetao je s automatskom puškom, prolaznici ga snimali...
Imena ubijenih uskoro su bila poznata, a osobe koje su se spominjale kao ubijeni redom su povezani s narko miljeom

 

Hrvatski mediji u nedjelju opširno pišu o trostrukom ubistvu, koje se dogodilo u subotu u Splitu.

 

Tri osobe ubijene su jučer u 15.35 sati u samom centru Splita. Dvojica muškaraca preminuli su na mjestu napada, dok je treći nešto kasnije preminuo u KBC-u Split. Ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Paić i Boban izgubili su život na mjestu događaja, dok je Torlak kasnije preminuo u bolnici, navodi zagrebački Jutarnji list.

 

Ubica, odjeven u crno i s automatskom puškom u ruci, odšetao je nakon pucnjave put Marjana, a pritom su ga mobitelom snimali prolaznici koji su svjedočili pokolju. Uskoro su centar grada preplavili policajci i krenula je potraga za ubicom.

 

hrvatska-policija-split

 

Imena ubijenih uskoro su bila poznata, a osobe koje su se spominjale kao ubijeni redom su povezani s narko miljeom. Nakon višesatne potrage zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske Marko Serdarević obratio se juče oko 18 sati javnosti s potvrdom da je policija zbog povezanosti s pucnjavom u Splitu privela dvije osobe te da nad njima provode istražne radnje. Hapšenja su provedena u kafiću na Skalicama.

 

Prema prvim informacijama, počinitelj je F. Z. (25) iz Splita, a motiv krvavog pohoda je osveta. Prema navodima Jutarnjeg lista, napadač je posljednjih mjeseci bio je žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga njegov brat.

 

Četvrtog na popisu za likvidaciju, Jeru M., također prema neslužbenim informacijama, tražio je kod njegove kuće, ali ga nije našao doma.

 

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još