Prva dama 's karakterom'

Nepoznata strana Sanje Musić Milanović: Ovo mi je nova situacija u životu, ali znam za šta ću se boriti!

ŽENA iN09.01.20, 09:58h

Nepoznata strana Sanje Musić Milanović: Ovo mi je nova situacija u životu, ali znam za šta ću se boriti!
Nije članica nijedne stranke i život ne provodi u sjeni supruga, već aktivno gradi vlastitu karijeru pa su njezini rijetki javni nastupi gotovo uvijek vezani uz ono što radi


Suprugu novog hrvatskog predsjednika Sanju Musić Milanović bliski prijatelji opisuju kao samozatajnu, profinjenu i nježnu. No iza te se krhkosti krije golema snaga koju, kako sama otkriva, planira usmjeriti i na borbu za prava žena, piše Gloria.


Slogan Zorana Milanovića (53) u predsjedničkoj kampanji bio je “predsjednik s karakterom”, a za njegovu suprugu i majku njihovih sinova Ante Jakova (21) i Marka (15), doc. dr. sc. Sanju Musić Milanović (50) moglo bi se reći da je - prva dama s karakterom. Nije članica nijedne stranke i život ne provodi u sjeni supruga, već aktivno gradi vlastitu karijeru pa su njezini rijetki javni nastupi gotovo uvijek vezani uz ono što radi. Tim putem, kako je ekskluzivno otkrila za Gloriju, planira nastaviti i ubuduće.


- Volim svoj posao i željela bih i dalje raditi ono čemu sam do sada bila maksimalno posvećena. Rad s mladim ljudima, svojim studenticama i studentima, veliko mi je zadovoljstvo kada vidim koliko su vrijedni i angažirani. Sretna sam zbog njihovih uspjeha i smatram da ulaganje u obrazovanje i znanje mladih treba biti naš prioritet. Vjerujem da ću u novoj ulozi, koju mi je donijela Zoranova pobjeda na izborima, moći samo još više pridonijeti promoviranju važnosti obrazovanja, ali i zdravog života. Poznato vam je da sam se i do sada sustavno bavila promicanjem zdravlja, a sada ću svoju novu ulogu pokušati iskoristiti da dodatno upozoravam na važnost brige za zdrav način života, posebno djece. Iako sam od početka kampanje uz Zorana, i vjerovala sam u njegovu pobjedu, ipak je ovo nova situacija u životu i teško mi je sada govoriti o prvim potezima ili planovima. No sigurna sam da ću, uz ovo što sam već spomenula, naći vremena i da potičem i zagovaram sustavnu brigu za prava žena u hrvatskom društvu - kaže Sanja Musić Milanović ekskluzivno za novi broj magazina Gloria u kojem njezine najbliže prijateljice, ali i suradnici otkrivaju kakva je prva dama prijateljica, kakva je majka, ali i s kolikom strašću radi svoj posao i gradi vlasititu karijeru.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još