samozatajna doktorica

Ko je nova prva dama Hrvatske: Ljubav između Sanje i Zorana planula je u novogodišnjoj noći 1991., a uvijek je podupirala...

ŽENA iN06.01.20, 16:25h

 Ko je nova prva dama Hrvatske: Ljubav između Sanje i Zorana planula je u novogodišnjoj noći 1991., a uvijek je podupirala...
Kako je Milanović ispričao, bila je to ljubav na prvi pogled


 

Liječnica Sanja Musić Milanović rijetko istupa u javnosti, a i tada gotovo u pravilu kada se radi o temama vezanima za javno zdravstvo - piše Jutarnji.hr.

 

Ipak, uvijek je podupirala političke ambicije svog supruga, novoizabranog predsjednika Republike Zorana Milanovića. Ljubav između njih dvoje počela je u novogodišnjoj noći 1991. godine.

 

Kako je Milanović ispričao, bila je to ljubav na prvi pogled, a tjedan dana poslije postali su par. Na prvo zajedničko ljetovanje otišli su novcem koji je zaradio prodajući usisavače po kućama. Vjenčali su se 1994. i imaju dva sina - Antu Jakova i Marka.


 
Kada su se preselili u Belgiju, titulu magistrice medicinskih znanosti stekla je 1999. godine na Université Libre de Bruxelles, a učila je epidemiologiju, javno zdravstvo i biostatistiku.

 

Doktorirala je poslije jedanaest godina u Zagrebu na temu debljine odraslih u Hrvatskoj, što je glavno područje njezina rada.

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!