Elmedin Konaković na novogodišnjoj pres-konferenciji

Broj članova NiP-a se rapidno povećao od 'petka 13-og'... Tvrdim da je mnogo više NATO-a u Srbiji nego u BiH!

Hronika06.01.20, 14:40h

Broj članova NiP-a se rapidno povećao od 'petka 13-og'... Tvrdim da je mnogo više NATO-a u Srbiji nego u BiH!
Lider ove stranke govorio je o rezultatima u proteklom periodu, radu Vlade Kantona Sarajevo najavivši nove poteze Naroda i pravde uoči predstojećih lokalnih izbora

 

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, kazao je danas na novogodišnjoj pres-konferenciji ove stranke da je danas ''NATO mnogo više u Srbiji nego u Bosni i Hercegovini'' komentarišući dogovor o slanju Programa reformi BiH.

 

Lider ove stranke govorio je o rezultatima u proteklom periodu, radu Vlade Kantona Sarajevo najavivši nove poteze Naroda i pravde uoči predstojećih lokalnih izbora.

 

''Nova SDA ministica vanjskih poslova imala zanimljivu izjavu na temu MAP-a. Predsjednik stranaka je rekao da je to gaf, pratićemo, možda je to jedna od izdaja naše domovine'', rekao je Konaković.

 

''Odgovorno tvrdimo da je mnogo više NATO-a u Srbiji nego danas u BiH. U Srbiji, koju je isti taj NATO bombordovao. Radi se o još jednom zamajavanju građana BiH'', ocijenio je lider stranke Narod i pravda.

 

On je u obraćanju javnosti rekao da se nakon dešavanja u Kantonu Sarajevu i ''petka 13.'', broj članova stranke koju vodi ''rapidno povećao''.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 50

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još