Foto/ Kako vam se sviđa?

Glamurozna haljina bh. dizajnerica na crvenom tepihu dodjele Zlatnih Globusa

Lifestyle06.01.20, 10:45h

Glamurozna haljina bh. dizajnerica na crvenom tepihu dodjele Zlatnih Globusa
Kroj haljine suptilno je otkrivao njene ruke

 

Na crvenom tepihu ceremonije dodjele Zlatnih Globusa u Los Angelesu, jučer smo uz haljine brojnih svjetski poznatih dizajnerskih imena, imali priliku vidjeti i kreaciju domaćeg brenda – Kaftan Studio, iza kojeg stoji dizajnerski duo Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović, piše portal Bonjour.ba.


Glumac Jared Harris, koji je bio nominiran za najboljeg glumca za ulogu u seriji Černobil, koja je ujedno osvojila i nagradu Zlatni Globus za najbolju tv seriju, na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada pojavio se u društvu supruge Allegra Riggio koja je za ovu priliku odabrala dizajn bh brenda Kaftan studio. 

 

Allegra je izgledala elegantno u crnoj kreaciji s ovratnikom koja je u donjem djelu suknje prekrivena upečatljivim metalik detaljima koji su kreaciji dali dodatnu glamuroznu notu. Kroj haljine suptilno je otkrivao njene ruke, a uz kreaciju, Allegra je birala clutch torbicu i sandale u metalik tonovima. 


Jared je izgledao stilski usklađeno uz leptir mašnu koja se slagala s Allegrinom haljinom te crno Dior odijelo. 

 

kaftan-studio-haljina

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!