Jeziva saznanja

Malčanski berberin malu Moniku šišao, ali ne makazama: Pred njom palio kosu i izgovarao ovu monstruoznu rečenicu

Hronika04.01.20, 15:42h

Malčanski berberin malu Moniku šišao, ali ne makazama: Pred njom palio kosu i izgovarao ovu monstruoznu rečenicu
Potjera za zločincem i dalje traje, a prema poslednjim informacijama pretražuje se teren u okolini Niša, Knjaževca i Svrljiga

 

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, plašio je uplakanu Moniku Karimanović (12) koju je oteo 20. decembra sa ciljem da ispuni svoju bolesnu fantaziju.

 

Kako otkriva izvor blizak porodici, koji je od samog početka potrage učestvovao u potjeri za Berberinom i potrazi za Monikom na mnogim mjestima gdje se Ninoslav krio sa djevojčicom bio je prvi, čak i prije policije.

 

- On nju nije šišao makazama nego nožem. Palio je svu kosu koju joj je skinuo sa glave pred njom i vikao joj: "Grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose". Monika je samo to ponavljala u bolnici kada je spasena - kaže izvor.

 

Danas je 16. dan potrage za Ninoslavom Jovanovićem, koji je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović na putu do škole.

 

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrijednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena poslije 10 dana pakla.

 

Potjera za zločincem i dalje traje, a prema poslednjim informacijama pretražuje se teren u okolini Niša, Knjaževca i Svrljiga.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!