KOLIKI JE BROJ PRIHVATLJIV ZA HRVATSKU

Zar su zaista svi isti, a namjere im nečasne: Koliko muslimana u BiH treba nestati da Milanović i Kolinda budu sretni?!

Front03.01.20, 13:29h

Zar su zaista svi isti, a namjere im nečasne: Koliko muslimana u BiH treba nestati da Milanović i Kolinda budu sretni?!
Daj, molim vas Milanoviću, kažite nam koliko još nas muslimana u Bosni treba da nestane u genocidu pa da vi u Hrvatskoj zajedno sa Kolindom budete happy?

 

Izvor: Patria
Piše: A. Čorbo-Zećo

 


Neshvatljiv je odnos političkih predstavnika susjednih nam zemalja prema BiH, posebno sada u vrijeme predsjedničkih izbora u Hrvatskoj. Najbolje je situaciju secirao jedna kolega napisavši u jednoj rečenici osvrt na debatu Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića - Kolindin savjetnik Tomislav Madžar, koji javno veliča UZP i zločinca Slobodana Praljka, napao predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, kojem su baš kao i Kolindi problem navodni islamski radikali u Bosni. Ne bih ja tu ništa više dodao.


Ne bih ni ja, osim što iritira priča dolazimo do zaključka – da su svi isti,  a njihove namjere prema BiH nečasne i loše.


Potpuno netačnim i lažnim podacima još uvijek aktuelna predsjednica Kolinda uznemirivala je javnost BiH ali i svjetsku, pa je na njenu priču namjerno nasjeo i francuski predsjednik Emmanuel Macron. 


No, one koji nisu dovoljno poznavali opus djevanja Milanovića iznenadio je odgovor na pitanje - predstavljaju li džihadisti u BiH prijetnju za Hrvatsku?


"Predstavljaju za svakoga, ali pitanje je koliko će oni djelovati. Vjerujem da SOA ipak radi svoj posao i u suradnji s drugim agencijama. Džihadisti u BiH su realnost, to je zemlja u kojoj je puno muslimana, odlaze u Irak i Siriju boriti se i vraćaju se indoktrinirani", rekao je Milanović.


Pitanje dana za Milanovića iz susjedne nam Hrvatske postavio je i bivši reis Mustafa Cerić. 


„Koliki broj muslimana u Bosni je prihvatljiv za vas Hrvate u Hrvatskoj? Koliko je za vas, Milanoviću, “puno muslimana” u Bosni? A koliko bi po vašem ćejfu, Milanoviću, trebalo biti “malo” ili “nikako” muslimana u Bosni? Koliko još muslimana u Bosni treba pobiti u genocidu pa da vi, Milanoviću, budete spokojni u Hrvatskoj?


Koliko ih treba kroatizirati i pokrstiti?


Koliko ih treba u logorima prevaspitati kao što to radi Kina s Ujgurima?


Daj, molim vas Milanoviću, kažite nam koliko još nas muslimana u Bosni treba da nestane u genocidu pa da vi u Hrvatskoj zajedno sa Kolindom budete happy?

 

Nastavak teksta čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još