Otkrila ih fotografija

Špekulacije potvrđene: Damir Džumhur u ljubavnoj vezi s Helenom Topalović

Sport02.01.20, 13:02h

Špekulacije potvrđene: Damir Džumhur u ljubavnoj vezi s Helenom Topalović
Džumhur je, inače, prije Helene bio u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković. Zanimljivo je da Helena i Dejana veoma liče jedna na drugu

 

Već se izvjesno vrijeme špekulira da je Damir Džumhur u ljubavnoj vezi s Helenom Topalović, kćerkom srbijanskog pjevača Milana Topalovića Toplaka

 

Oboje već mjesecima odbijaju komentirati ove špekulacije, ali su sve dileme otklonjene za proslavu Nove godine, koju su zajedno dočekali u Dubaiju, prenosi Avaz. 

 

S njima su na ovoj destinaciji uživali bivši reprezentativac BiH Anel Hadžić i njegova supruga Alma, koja je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju s Damirom i Helenom.

 

Ljubavna romansa između Damira i Helene navodno traje od juna 2019. godine. U novembru su njih dvoje boravili na Maldivima, a tada se špekuliralo da su se na ovom mondenskom mjestu i vjerili.

 

Džumhur je, inače, prije Helene bio u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković. Zanimljivo je da Helena i Dejana veoma liče jedna na drugu.

 

Nakon raskida s Dejanom kružile su priče da teniser ljubi pjevačicu Rialdu Karahasanović

 

Sarajka s adresom u Beogradu je to i potvrdila. Nedugo nakon toga su se razišli, a poslije nje u javnosti se špekuliralo da je naš sportista utjehu našao u kratkoj romansi s poznatom blogericom Zoranom Jovanović Zorannah, s kojom se pojavio na svadbi bh. nogometnog reprezentativca Anela Hadžića. 

 

helena-topalovic-damir-dzumhur

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još