Gledajte video ako niste bili na velikoj fešti u Tuzli

Udri najače, FM Jam slavi svojih prvih 20 godina

Showbizz29.12.19, 17:07h

 Udri najače, FM Jam slavi svojih prvih 20 godina
FM Jam, kao i svake godine, u decembru slavi svoj jubilej, a ove godine je napunio velikih 20 godina. Tim povodom je sinoć u tuzlanskom Domu Mladih održan rođendanski party, gdje gdje su nastupili brojni gosti, ali na bini su bili i svi izvođači pjesme za koju su video spot izbacili u javnost ovih dana

 

Samo sedam dana nakon što su iz Fm Jam-a predstavili Frenkijev, Kontrin i Indigov album 20/20,  stiže novi materijal.

 

Riječ je o novom video spotu koji je rađen pod režiserskom palicom Vedrana Haračića a koji je povodom 20. rođendana Fm Jam ekipe okupio sve aktuelne hip hop umjetnike naše zemlje.

 

 

Tako su se na pjesmi koju je producirao Indigo našli, Frenkie, Kontra, Stoposto, Helem nejse, Sassja, Geko, Katarza, Black Beriz, ali i veterani kao što su Hamza, Shtela i Shtuka.

 

Fm Jam, kao i svake godine, u decembru slavi svoj jubilej, a ove godine je napunio velikih 20 godina. Tim povodom je sinoć u tuzlanskom Domu Mladih održan rođendanski party gdje gdje su nastupili brojni gosti a na bini su bili i  svi izvođači sa ove pjesme.

 

Inače, nedavno je je FM Jam, koji sami sebe nazivaju muzičkim pokretom,  napustio Edo Majka.

 


(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!