Oborili stub rasvjete, znakove, hidrant

Reprezentativac BiH doživio tešku saobraćajnu nezgodu, suvozač zadržan na daljnjem liječenju

Hronika29.12.19, 12:30h

Reprezentativac BiH doživio tešku saobraćajnu nezgodu, suvozač zadržan na daljnjem liječenju
Ali, M. S., njegov suvozač iz automobila Audi 7, zadržan je na daljnjem liječenju i ljekari intenzivno prate njegovo zdravstveno stanje

 

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović nije ozbiljnije povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu u 22:45 sati dogodila na južnoj gradskoj saobraćajnici, u blizini benzinske pumpe „Gazprom“.

 

Ali,  M. S., njegov suvozač iz automobila Audi 7, zadržan je na daljnjem liječenju i ljekari intenzivno prate njegovo zdravstveno stanje.

 

U saobraćajnoj nesreći je, osim Todorovića, učestvovao i A. M. (23) iz Tuzle, vozač Opel Astre, kojem je, zajedno sa suvozačem A. S., ukazana pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, piše Avaz.

 

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda, međutim, kako saznaje ovaj medij, svi su povrijeđeni, izuzev M. S., koji je pušteni na kućno liječenje.

 

Službenici OKP PU Tuzla nastavljaju rad na dokumentiranju slučaja.

 

"Nakon kontakta s Opel Astrom, vozač automobila Audi 7 oborio je stub ulične rasvjete, dva saobraćajna znaka, tri jarbola i hidrant na benzinskoj pumpi", saznaje Avaz u Policijskoj upravi MUP-a TK.

 

U Tuzli je sinoć padao snijeg i kolovoz je bio izuzetno klizav. Daljnjom istragom biće utvrđeno je li bilo oduzimanja prava prvenstva prolaza ili je neko od učesnika u udesu vozio prebrzo.

  

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još