ispričala sve o traumi

Ona je žrtva 'malčanskog berberina', silovao je sa 12 godina: 'To su bili strašni trenuci mog života...'

Hronika26.12.19, 15:51h

Ona je žrtva 'malčanskog berberina', silovao je sa 12 godina: 'To su bili strašni trenuci mog života...'
"On se tog dana pojavio na vratima naše kuće, zazvonio eto kao vi sada, a tu smo bili brat i ja" - priča N.S.

 

Prva žrtva "Malčanskog berberina", silovatelja Ninoslava Jovanovića, tada trinaestogodišnja N.S.(26) danas je srećno udata i ima dva preslatka djeteta.

 

U njenom domu u Nišu za Kurir je ispričala da nije zadovoljna sudskom odlukom da se on pusti poslije devet godina robije, ako mu je izrečena kazna 12,5 godina. I još dodaje da to što je pritvoren na 48 sati ne znači ništa jer poruke preko interneta ne mogu da budu osnova za neku ozbiljniju kaznu. 

 

"Malčanski berberin" je te 2005. godine naveo tada dijete N.S. u neku kuću i tu je obljubio, ali je prije toga ošišao. Kasnije je pokušao da siluje i drugu djevojčicu, ali mu je ona nekako pobjegla.


"On se tog dana pojavio na vratima naše kuće, zazvonio eto kao vi sada, a tu smo bili brat i ja. Imala sam dugu lepu kosu i on mi je rekao da može ta kosa da se ošiša i proda, a onda bi kao delili zaradu. Nije spominjao koliko novca bi to bilo, ali smo prihvatili poziv. Tada su bili izlepljeni natpisi po gradu da se otkupljuje kosa i pomislila sam da to ima veze s tim. Onda smo brat, ja i on krenuli bulevarom. Nešto smo pričali i ne sećam se kako se to dogodilo da je moj brat trebalo da se vrati kući. Nastavili smo da pešačimo on i ja", priča N.S.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!