nevjerovatno

Dali su mu tri mjeseca: Odbio je hemoterapiju, život duguje ovoj biljci, a evo kako ju je koristio!

Lifestyle25.12.19, 11:52h

Dali su mu tri mjeseca: Odbio je hemoterapiju, život duguje ovoj biljci, a evo kako ju je koristio!
Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – hemoterapija i zračenje


Kada je Deni Mekdonald (74) iz Irske saznao da ima rak i da će ga vjerovatno ubiti za tri meseca, odlučio je da ignoriše savjete doktora i rekao "ne" hemoterapiji.

 

Iako su mu predviđali još 3 mjeseca života, četiri godine kasnije Deni je sjajno zahvaljujući dnevnom protokolu kojeg je usvojio, koji uključuje konzumiranje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjivu gustu "superhranu" sa raznim nevjerovatnim zdravstvenim beneficijama.


Deni je postao svjestan svog stanja kada je jedan dan ulkus odjednom eksplodirao u njegovom stomaku. Nakon što je prevezen u bolnicu sa farme na kojoj živi, doktori su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili kako Deni zapravo ima težak oblik raka želuca koji se proširio po cijelom tijelu.

 

Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – hemoterapija i zračenje.

 

Deni je nakon četiri godine otišao u bolnicu i otkrio im kako je ozdravio zahvaljujući domaćem tretmanu koji uključuje mladu pšeničnu travu.

 

"Rekao sam doktorima da nisam bio spreman podvrgnuti se toku liječenja kojI su mi predložili", rekao je Deni. "Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj lični doktor me je upozorio da ću biti mrtav u roku od tri mjeseca.”

 

Denijev izbor za korištenje pšenične trave kao tretman za njegov rak zasnivao se na brojnim iskustvima koje je čuo od prijatelja o gotovo čudesnom, ljekovitom svojstvu pšenične trave (zelene pšenice).

 

"Nisam znao šta mogu očekivati, ali sam bio odlučan da idem dalje", prisjeća se Deni.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!