'da li nas pravi ludima?'

Tadić o Vučićevom obraćanju na kineskom: Velika tuga za Srbiju!

Front25.12.19, 09:33h

Tadić o Vučićevom obraćanju na kineskom: Velika tuga za Srbiju!
"Danas više niko ne može da predvidi krajnji ishod ovih ludosti", poručio je Tadić


Bivši predsjednik Srbije i predsjednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ocijenio je kao veliku tugu za Srbiju obraćanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na kineskom jeziku kada je potvrdio posjetu Kini.

 

Tadić je za list Danas naveo da je "problem u tome što je i to najmanje Vučićev problem, bilo da se radi o tome da on stvarno misli da je ovo normalno, bilo da nas namjerno pravi ludima, želeći da novom predstavom pokrije sve afere njegove vlasti koje su spalile Srbiju".

 

"Danas više niko ne može da predvidi krajnji ishod ovih ludosti", poručio je Tadić.

 

Predsjednik Srbije potvrdio je svoju posjetu Kini u video snimku objavljenom na Instagramu na kojem govori na kineskom jeziku.

 

"Ovim putem želim da potvrdim svoju posjetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine. Želim da zahvalim predsjedniku Xiju na njegovom vodstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osjećate kao kod kuće", navodi se na stranici Budućnost Srbije uz video Vučića koji govori na kineskom.

 

(Vijesti.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!