VIDEO/ NEMA STRAHA, IZAĐIMO NA ULICE

Stanivuković u novoj akciji, ne znaju kako da ga zaustave: 'Udario me čovjek! Draganče, jesi li me udario u facu?!

Front24.12.19, 10:26h

Stanivuković u novoj akciji, ne znaju kako da ga zaustave: 'Udario me čovjek! Draganče, jesi li me udario u facu?!
Snimak govori sam za sebe, a mladi zastupnik PDP-a koji u politici djeluje drugačijim metodama nego njegove starije kolege, preko ovog incidenta očito neće šutke preći

 

 

Nastavlja se bura nakon najnovijeg incidenta u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada je Dragan Lukač udario mladog poslanika PDP-a Draška Stanivukovića. Doduše, Lukač tvrdi da to nije bio udarac, već da je skupštinskog kolegu "samo odgurnuo, kako bi ga spriječio da ga ugrozi".


Ipak, snimak govori sam za sebe, a mladi zastupnik PDP-a koji u politici djeluje drugačijim metodama nego njegove starije kolege, preko ovog incidenta očito neće šutke preći.


Tako je Stanivuković, uz incidentni snimak iz Narodne skupštine RS, objavio i poziv građanima da se u petak, 27. decembra, okupe u Parku Mladen Stojanović i, kako kaže, "jednom i zauvijek zaustavimo nasilje u ovoj državi".

 

stanivukovic-twitt


Također, postavio je i javno pitanje da li će Dragan Lukač odgovarati, prema slovu zakona, za ispoljeno nasilje?! A zatražio je i njegovu ostavku zbog, kako navodi, "svih nedjela koje je napravio".

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BONUS VIDEO: Gledajte još na DEPO TV

 

 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 51

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još