VIDEO/NEVIĐEN SKANDAL U SKUPŠTINI RS-A

Dragan Lukač ošamario Draška Stanivukovića i nazvao ga 'majmunom': Šta tek slijedi?

Front23.12.19, 22:51h

Dragan Lukač ošamario Draška Stanivukovića i nazvao ga 'majmunom': Šta  tek slijedi?
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač udario je u poslanika PDP Draška Stanivukovića tokom skupštinske rasprave, nakon čega je nastalo komešanje u skupštinskoj sali

 

Tokom rasprave o programu reformi, učestvovao je i ministar policije Dragan Lukač, koji se žestoko usprotivio da je Program reformi - dokument koji RS vodi u NATO.

 

Iznoseći negativne stavove o NATO-u, on, je između ostalog pozvao poslanika NSRS Draška Stanivukovića da mu slučajno ne padne napamet i da njemu priđe, kao što je to učinio prethodno, kada je tvrdio da je "Program reformi" put u NATO, kvalifikuju to velikom izdajom od strane Milorada Dodika i njegove stranke.

 

"NATO avioni su mi letjeli iznad glave i gledao sam hoće li NATO bombe mi pasti na glavu. Ne možeš te zastavice donositi u NSRS...Nemoj slučajno da to više uradiš prema meni...Dođi, dođi...pozivao je Lukač Stanivukovića.

 

Nakon toga zastupnik Stanivuković je upitao ministra “na koji će to on način završiti” i uputio se prema govornici.

 

 

Kad je prišao govornici Lukač je prvo u lice Stanivukoviću bacio nekoliko papirića koje je držao u ruci, da bi ga zatim i ošamario.

 

Poslije ovog incidenta poslanici su otišli na pauzu.

(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još