Vremenska prognoza

Danas nam stiže snijeg: Nakon kiše će se ukazati i pahulje

Hronika23.12.19, 08:39h

Danas nam stiže snijeg: Nakon kiše će se ukazati i pahulje
Najviša dnevna temperatura zraka oko 4 stepena

 

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno vrijeme. U Bosni u nizinama pada kiša, a u višim područjima susnježica ili snijeg.

 

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -5 stepeni, Ivan-sedlo 0, Sokolac 1, Sarajevo 2, Bugojno i Drvar 3, Livno, Srebrenica, Tuzla i Zenica 5, Banja Luka, Bihać, Doboj, Gradačac, Prijedor, Sanski Most i Zvornik 6, Bijeljina, Široki Brijeg, Stolac i Trebinje 7, Grude i Mostar 8 i Neum 12 stepeni.

 

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 923hPa, za 21hPa je manji od normalnog i raste.

 

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne u nizinama će padati kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Vjetar umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje do 14 stepeni.

 

U Sarajevu oblačno s kišom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 4 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!