akrobate u krevetu

Jesu li vam 'one stvari' stalno na pameti? Horoskop otkriva koji su znakovi 'opsjednuti' seksom, nema ih puno...

Zabava20.12.19, 19:10h

Jesu li vam 'one stvari' stalno na pameti? Horoskop otkriva koji su znakovi 'opsjednuti' seksom, nema ih puno...
Your Tango objavio je koji su to horoskopski znaci uvijek raspoloženi za vruće igrice u krevetu

 

Jesu li vam "one stvari" stalno na pameti?

 

Horoskopski znak i te kako može da otkrije koliko ste seksualno biće i koliko su vam "one stvari" važne u životu. Your Tango objavio je koji su to horoskopski znaci uvijek raspoloženi za vruće igrice u krevetu.

 

Škorpija

Škorpije su poznate po svom seksualnom apetitu. Ekstremno su seksualne, ali koliko god da su pune ovakve energije one neće stupiti u odnose sa bilo kim. Ne, one žele da budu intimne samo sa osobama prema kojima osjećaju i emotiuvnu povezanost. Nije da su u potpunosti protiv prijateljstva sa beneficijama ili protiv veza za jednu noć, ali one više volio da imaju povjerenje u osobu sa kojom stupaju u intiman odnos.

 

Ovan

Ovnovi su seksualne akrobate Zodijaka. Imaju veliki apetit kada je u pitanju seks i ludi su za njim i nemaju ništa protiv da budu sa nekim nepoznatim ljudima sve dok ih oni privlače. Poznati su kao kraljevi i kraljice seksa na brzaka, jer obično nemaju mnogo vremena za to. Žele da njihove potrebe budu zadovoljene na nekoliko načina i onda idu dalje.

 

Lav

Veoma su seksualna stvorenja, pogotovo ako je u igri i njihov ego podjednako kao i njihovo tijelo. Zahtevaju od partnera da im otvoreno kaže koliko su dobri i koliko dobro izgledaju. Ne zaboravite najbolji kompliment koji obožavaju, a to je: "Ti si mi najbolji/a do sada!“ ili "Nikad mi nije bilo sa nekim kao sa tobom!“. Velikodušni su ljubavnici i daće sve od sebe da uživate.

 

(b92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!