SVJETSKI BREND ZA TIM SA GRBAVICE

Mirza Ustamujić ispred Uprave FK Željezničar potpisao ugovor o saradnji sa Macronom

Sport20.12.19, 14:38h

Mirza Ustamujić ispred Uprave FK Željezničar potpisao ugovor o saradnji sa Macronom
Ugovor su potpisali Giovanni Maruzzi (Chief Sales Officer) i Tigran Avetisyan (Area Manager) uime kompanije Macron te Mirza Ustamujić, član Uprave FK Željezničar

 

 

Renomirani svjetski proizvođač sportske opreme italijanski Macron i Fudbalski klub Željezničar danas su u Bolonji potpisali Ugovor o tehničko-poslovnoj saradnji u periodu od pet godina, sa početkom od sezone 2020./2021.


Ugovor su potpisali Giovanni Maruzzi (Chief Sales Officer) i Tigran Avetisyan (Area Manager) uime kompanije Macron te Mirza Ustamujić, član Uprave FK Željezničar.


- Jako smo ponosni na ostvareni dogovor i vjerujem da smo postavili nove standarde u bh. sportu. U narednom periodu Željezničar će nositi personalizirane dresove najvećeg kvaliteta i koristiti sponzorski paket milionske vrijednosti. Naravno, radujemo se nastavku saradnje koja je bila ranije jako uspješna i rekao bih sretna što navijači kluba jako dobro pamte. Ovim je jedan od ciljeva za klub koji uskoro obilježava 100 godina ispunjen - istakao je Ustamujić nakon potpisa.


Predsjednik Uprave Admir Džubur istakao je da su ciljevi u potpunosti ostvareni, kada je ovaj proces u pitanju.


- Iako je sam proces dugo trajao, prvenstveno zbog visoko zacrtanih ciljeva, vjerovali smo kao Uprava i dali punu podršku gospodinu Ustamujiću da vodi proces do kraja i ovim putem mu se želim zahvaliti. Na kraju su postavljeni ciljevi u potpunosti ostvareni, čak prevaziđeni. Ovo je put kojim Fudbalski klub Željezničar treba da ide - dodao je.


Potpisivanju Ugovora prisustvovali su i Adnan Džindo, predsjednik Skupštine Kluba i Abdurahman Drkić, član Uprave Kluba, saopćeno je iz FK Željezničar.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!