video/ uskoro i turneja po bih i srbiji

Andaluzija najavljuje Seobu: Jindasi 23. decembra objavljuju album

Zabava19.12.19, 11:40h

Andaluzija najavljuje Seobu: Jindasi 23. decembra objavljuju album
Andaluzija je crossover španskog tradicionalnog zvuka sa etno i rock muzikom, sa dvojezičnim i lucidnim tekstom, koji ostavlja publici na volju da sami zaključe o kakvoj nesretnoj ljubavi je riječ

 

Bend Jindas objavio je četvrti video spot za pjesmu Andaluzija, koji ujedno i najavljuje izlazak debitantskog albuma. Režiju spota potpisuje Eldar Muhić, a produkciju studio Spectroom i McDarel Production.

 

Spot je snimljen na koncertu “Izvan vremena za sva vremena”, Želimira Altarca Čička, sa željom da široj publici prenesu atmosferu sa svojih koncerata.

 

Andaluzija je crossover španskog tradicionalnog zvuka sa etno i rock muzikom, sa dvojezičnim i  lucidnim tekstom, koji ostavlja publici na volju da sami zaključe o kakvoj nesretnoj ljubavi je riječ.

 

Jindasi ovim video spotom najavljuju album pod nazivom Seoba, koji zvanično izlazi 23.decembra pod markicama Muzičke produkcije BHRT za Bosnu i Hercegovinu, te Hardwired Records za Srbiju. Album će biti dostupan na svim digitalnim platformama, kao i u fizičkom obliku na preko 150 prodajnih mjesta širom naše zemlje, po cijeni od 10 KM.

 

Početkom februara 2020. godine, bend će krenuti na promotivnu turneju albuma po Bosni i Hercegovini i i Srbiji. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!