Kantonalni odbor DF-a Sarajevo odgovara

Gospodo, vi koji ste iz trećeg safa SDP-a preletjeli u prvi - lažete prvo sebe pa građane, nabrajate imaginarne uspjehe!

Front19.12.19, 08:45h

Gospodo, vi koji ste iz trećeg safa SDP-a preletjeli u prvi - lažete prvo sebe pa građane, nabrajate imaginarne uspjehe!
Molimo vas, ne pokušavajte svoj bijes što se vraćate u anonimnost kojoj pripadate pravdati preko naših leđa, izmišljajući svoje uspjehe i naše neuspjehe, navodi se, između ostalog, u saopćenju KO DF-a Sarajevo

 

Kantonalni odbor Demokratske fronte Sarajevo oglasio se novim saopćenjem za javnost koje prenosimo u cjelosti:

 

- Priča koju pričate sve vrijeme, lažući prvo sebe pa i građane, svodi vam se na nabrajanje imaginarnih uspjeha, aktivnosti koje je svaka vlada radila, a vi jahali na dobrom marketingu Naše stranke.

 

I to je sve što je u ovoj vladi bilo odlično - PR koji je dao privid da je ovo nešto novo i dobro.

 

Nemojte vi, gospodo, pričati nam o poštenju, mada kad bolje razmislimo, poslovično vam dolikuje.

 

Nemojte o ‘anketama po ulicama’, dobro nam je poznato kako to radite, a i poznati su nam i vaši portali kojima blatite svakog ko vam nije po volji, plaćajući sponzorisane oglase po Facebooku.

 

Tako ste ih i pred zadnje izbore pravili pa one dale rezultate koje je plasirala vaša glasnogovornica-analitičarka Ivana Marić da će za predsjedništvo pobjediti Ivanić, Čović i Bećirović. Relevantno, uz grešku 99-100%.

 

Nemojte o protivljenju korupciji i lopovluku, ne budite licemjeri. Imali ste historijsku šansu da uradite nešto za ovu državu, ali je prokockaste i uništiste socijaldemokratiju. Vi, isti vi koji ste iz trećeg safa u SDP-u preletjeli u prvi i ne biste sad iz njega nigdje. Dobro znate imovinu ondašnjeg prvog safa partije vam, bivših vam mentora, koju oni stekoše u tom mandatu, ali šutite jer se nadate istom scenariju.

 

Molimo vas, ne pokušavajte svoj bijes što se vraćate u anonimnost kojoj pripadate pravdati preko naših leđa, izmišljajući svoje uspjehe i naše neuspjehe.

 

Hoćemo li o vašim kadrovima? Odakle su? Čiji su zemljaci?

 

Kad smo kod kadrova...

 

Na kraju, što je i najbitnije - nemojte nam, molimo vas, pričati o obrazu. Ostat ćete u historiju upisani kao jedina partija koja je za direktora imenovala pravomoćno osuđenog ratnog zločinca. I što je najgore, još ga niste sklonili.

 

Neka vas... - stoji u saopćenju KO DF Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 40

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još