OSVANULA NASLOVNICA, A NA NJOJ...

Konaković uzvraća Avazu: Čega se lik dosjetio?! A niko ne pita, svi znaju da NIJE istina... I vi rušite Vladu KS?!

Front16.12.19, 14:23h

Konaković uzvraća Avazu: Čega se lik dosjetio?! A niko ne pita, svi znaju da NIJE istina... I vi rušite Vladu KS?!
U duhu burnih političkih dešavanja, osvanula je i današnja naslovnica Dnevnog avaza, na koju je lider Naroda i Pravde, i predsjedavajući Skupštine KS, Elmedin Konaković reagirao postom na svom FB profilu

 

 

Od petka 13. politička scena Bosne i Hercegovine, a posebno ona u Kantonu Sarajevo, plamti bez prestanka, pljušte reakcije i teške riječi između stranaka, daju se ostavke, zadaju niski udarci, iščekuje "prelijetanje" članova iz jedne političke opcije u drugu...


U duhu svih tih dešavanja, osvanula je i današnja naslovnica Dnevnog avaza, na koju je lider Naroda i Pravde, i predsjedavajući Skupštine KS, Elmedin Konaković reagirao postom na svom FB profilu:

 

konakovic-avaz


- Čega se lik dosjetio?


Interesantno je da niko ne zove da pita da li je istina, svi već znaju da nije.
Ne samo mediji, ni građani ne pitaju.

 
“Završićeš na naslovnici Avaza” više nije neka fora.


Drugi dio ovog lošeg spina je resorni ministar Džindić koji nam dolazi iz SBB-a, koji je Vladi predložio povećanje cijene za 30%, Vlada prihvatila.

 
Vlada na čijem je čelu Novalic, sa kojim Džindic (kako nam je sam priznao prilikom gostovanja na N1) ima privatnu firmu koja posluje sa Pretisom, javnom firmom nad kojom nadzor vrsi Džindicevo ministarstvo i Novalićeva Vlada.


Novalić, čiju je smjenu prije nekoliko dana zatrazio klub SBB-a u PDFBiH.


Zbog Pazarića na čijem je čelu bio direktor SBB-a, došao na mjesto direktora koji je takođe funkciju obnašao ispred SBB-a.


U resoru ministra Drljače, takodje iz SBB-a, čiju ostavku uz Novalića trazi klub SBB-a.


I vi rušite Vladu KS?! - prokmentarisao je Konaković.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još