Mirko Šarović, predsjednik SDS-a

Konačno su pale Dodikove maske i potpuno je jasno da RS juri ka NATO-u! Zašto niko iz SNSD-a ne demantuje Komšića?

Front15.12.19, 20:16h

Konačno su pale Dodikove maske i potpuno je jasno da RS juri ka NATO-u! Zašto niko iz SNSD-a ne demantuje Komšića?
Šarović je naglasio da poslije ovakvog, javno izrečeno stava prvog čovjeka Predsjedništva BiH, "niko više nema pravo da ćuti, posebno ne oni koji se to tiče: građani, borci, udruženja"

 

Кonačno su pale sve Dodikove maske i potpuno je jasno da Republika Srpska nezaustavljivo juri ka punopravnom članstvu u NATO – izjavio je danas u Banjaluci predsjednik SDS Mirko Šarović, komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Кomšića medijima “da su od Dodika dobili ANP”.

 

– Što je najzanimljivije, od člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao ni od njegove stranke, još nema nikakvog demanta, osude ili pokušaja korekcije ovako jasne javno izrečene tvrdnje – rekao je Šarović.

 

Naglasio je da poslije ovakvog, “javno izrečeno stava prvog čovjeka Predsjedništva BiH, niko više nema pravo da ćuti, posebno ne oni koji se to tiče: građani, borci, udruženja.“

 

– Neiznošenje stava, ćutnja i ravnodušnost kao da se to nikoga ne tiče, je ustvari jasno odobravanje, odobravanje puta ka NATO kojim Milorad Dodik vodi RS – istakao je predsjednik SDS.

 

On je dodao da je put ka NATO životno i opšte nacionalno pitanje, a ne samo političko pitanje.

 

– Ovo je pitanje svakog građanina RS i sakrivanje istine od njih je podcjenjivanje vlastitog naroda ali i izdajstvo neviđenih razmjera do sada – istakao je Šarović.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još