SDA uzvraća udarac

Ostat će u historiji sramote zapisano da je Konaković prvi vlastodržac, Bošnjak, koji je organizirao homoseksualnu Paradu u Sarajevu!

Front14.12.19, 13:30h

Ostat će u historiji sramote zapisano da je Konaković prvi vlastodržac, Bošnjak, koji je organizirao homoseksualnu Paradu u Sarajevu!
Elmedin Konaković već godinama laže koga stigne. Godinama je lagao ljude u SDA, godinama laže građane, svoje političke partnere, a na kraju je počeo lagati i samoga sebe - navodi se, između ostalog, u saopćenju KO SDA

 

Iz Kantonalnog odbra Sarajevo SDA upućeno je seopćenje za javnost i odgovor lideru Naroda i Pravde Elmedinu Konakoviću povodom jučerašnjih reakcija na koalicioni dogovor ove stranke sa SBB-om i DF-om. 

 

U saopćenju se navodi sljedeće:


Presuda Općinskog suda Elmedinu Konakoviću za klevetu, u  sporu koji je protiv njega pokrenula predsjednica Općinske izborne komisije, predstavlja još jednu potvrdu njegove klevetničke ličnosti.


Elmedin Konaković već godinama laže koga stigne. Godinama je lagao ljude u SDA, godinama laže građane, svoje političke partnere, a na kraju je počeo lagati i samoga sebe.


Dokaz tome je njegova uvjerenost da lažima i klevetama nanosi štetu SDA. On nije svjestan da, želeći silno da našteti nama, samo nanosi štetu sebi samome. Narod nije naivan i vrlo dobro vidi ko je i šta je Elmedin Konaković – da puno priča, uglavnom laže i ništa ne radi.


Svojim sistemskim klevetničkim djelovanjem, Konaković u proteklih nekoliko godina nije nanio ni najmanju štetu SDA, već samo korist.


SDA je, nakon njegovog izlaska iz stranke, povećala svoj broj glasova u Kantonu Sarajevo sa 52 hiljade na 54 hiljade.


Neka mu to, uz jučerašnji dan, bude pouka, ako je u stanju da od vlastitih laži više išta vidi.  


Što se tiče njegove opaske o petku 13. i vjeri i običajima Bošnjaka, Konakoviću je bolje da ne pokreće raspravu na tom polju.


Kada govorimo o vjeri, tradiciji i običajima Bošnjaka, ostat će u historiji sramote zapisano da je Elmedin Konaković prvi vlastodržac u višestoljetnoj historiji Sarajeva koji je organizirao homoseksualnu Paradu. Njegova Vlada je to istakla kao svoj najveći rezultat, čime je sve rekla o sebi - poručuju iz KO SDA.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još