VIDEO/ Ostat ćete bez teksta

Vruća scena o kojoj svi pričaju: J. Lo za ulogu striptizete trenirala satima, a šipku je postavila i u svom domu

Showbizz12.12.19, 13:33h

Vruća scena o kojoj svi pričaju: J. Lo za ulogu striptizete trenirala satima, a šipku je postavila i u svom domu
Poznata pjevačica i glumica karijeru je započela kao plesačica 1991. godine. Plesala je za boy bend New Kids On The Block i Janet Jackson

 


Jennifer Lopez (50) nominirana je za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu Hustlers (Prevarantice s Wall Streeta). U njemu glumi Ramonu, striptizetu i samohranu majku koja zarađuje novac plešući u noćnom klubu.

 

"Ne mogu biti ponosnija što mi je Hollywood Foreign Press Association odao ovo priznanje. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov pokušati ju oživjeti. Film Hustlers plod je ljubavi, znoja i upornosti koji su napisale, režirale, producirale i montirale opake žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", napisala je J.Lo na društvenoj mreži.

 

Poznata pjevačica i glumica karijeru je započela kao plesačica 1991. godine. Plesala je za boy bend New Kids On The Block i Janet Jackson.

 

Na YouTubeu je nedavno objavljena vruća scena iz filma o kojoj svi pričaju. U njemu prezgodna glumica pleše oko šipke.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!