Prostitucija u Banjoj Luci

Mostarke imale paravan za seksualne usluge: Tamara i Nermina 'masirale' za novac

Hronika08.12.19, 19:22h

Mostarke imale paravan za seksualne usluge: Tamara i Nermina 'masirale' za novac
U Zakonu o javnom redu i miru navedeno je da će onaj ko za novčanu ili drugu korist nudi ili traži usluge prostitucije biti kažnjen od 400 KM do 1.200 KM

 

Policija je u Banjaluci ispitala dvije Mostarke, koje su osumnjičene za prostituciju na području grada na Vrbasu.

 

Izvori Nezavisnih upućeni u detalje istrage precizirali su da su u pitanju Tamara J. (32) i Nermina B. (47).

 

"Osumnjičene su da su putem oglasa nudile masaže klijentima, s tim što je masiranje zapravo bilo maska za seksualne usluge", pojašnjavaju naši sagovornici upućeni u ovaj slučaj.

 

Kako ističu naši izvori, Mostarke su u jednom banjalučkom naselju imale iznajmljen stan.

 

Iz Policijske uprave Banjaluka juče je saopšteno da su dan ranije ispitali okrivljene zbog počinjenog prekršaja prostitucija iz Zakona o javnom redu i miru.

 

"Operativnim radom i preduzimanjem drugih mjera i radnji policijski službenici su došli do saznanja da T.J. i N.B. od februara ove godine na području Banjaluke pružaju seksualne usluge uz novčanu naknadu", navodi se u jučerašnjem saopštenju iz PU Banjaluka.

 

Kako dodaju, o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Tužilac se, saznajemo, izjasnio da se u ovom slučaju radi o prostituciji. Osim toga, tužilac je zatražio da se po kompletiranju predmeta dostavi nadležnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

 

U Zakonu o javnom redu i miru navedeno je da će onaj ko za novčanu ili drugu korist nudi ili traži usluge prostitucije biti kažnjen od 400 KM do 1.200 KM.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još