Pojavio se na dodjeli nagrada u Londonu

Tom Cruise se htio pomladiti, ali pretjerao je s botoksom i izgleda loše: Nakon sedam godina planira da vidi kćerku

Showbizz06.12.19, 12:55h

Tom Cruise se htio pomladiti, ali pretjerao je s botoksom i izgleda loše: Nakon sedam godina planira da vidi kćerku
Pomlađeni izgled Toma Cruisea primijetili su svi kada se 57-godišnji glumac nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu

 


Poznate dame Hollywooda odavno su otkrile čari botoksa, ali sve je više poznatih muškaraca koji također žele pomladiti svoje lice pa posežu za botoksom. Jedan od njih je i poznati glumac Tom Cruise koji je, sudeći po fotografijama malo pretjerao s botoksom i nije baš dobio rezultat kojem se nadao.

 

Njegov pomlađeni izgled primijetili su svi kada se Tom nedavno pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu.

 

Naime, 57-godišnji glumac toliko je zategnuo kožu lica da mu je lice izgledalo sasvim neprirodno, a pogotovo kada se pokušao nasmijati.

 

tom-cruise-botoks

 

Tom je član Scijentološke crkve i otkako se 2012. godine rastao od glumice Katie Holmes ne viđa njihovu kći Suri koja sada ima 13 godina.

 

Ali prije nekoliko dana američki mediji raspisali su se kako je Tom izrazio želju da se susretne sa Suri i to za Božić. Navodno mu upravo Scijentološka crkva predlaže da obnovi vezu s kćeri, iako su mu dosad to branili, jer mu je popularnost pala i ovaj potez bi mu popravio imidž.

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još