Stravična saznanja istražitelja

Još jedno brutalno ubistvo u BiH: Edin Zejćirović otet, mučen, ubijen i bačen u rijeku Savu

Hronika05.12.19, 12:02h

Još jedno brutalno ubistvo u BiH: Edin Zejćirović otet, mučen, ubijen i bačen u rijeku Savu
Hapšenje tri osobe obavljeno je u koordinaciji Policijske uprave TK i Policije Brčko distrikt

 

Tužilaštvu Brčko distrikta u nadležnost su predate tri osobe koje su uhapšene pod sumnjom da su otele, mučile, a potom u rijeku Savu bacile Edina Zejćirovića, koji je posljednji put viđen 17. novembra.  

 

- Osobe se nalaze u Tužilaštvu Brčko distrikta, a nakon saslušanja postupajući tužilac će odučiti hoće li Osnovnom sudu Brčko predložiti mjeru za određivanje pritvora – kaže za „Avaz“ Samir Beganović, portpatol Tužilaštva Brčko distrikta.

 

Hapšenje tri osobe obavljeno je u koordinaciji Policijske uprave TK i Policije Brčko distrikta. Postoji, kako saznajemo, veliki broj dokaza i tragova, a Zejćirović je nakon premlaćivanja najvjerovatnije bačen u rijeku Savu i za njegovim tijelom se traga.

 

Istragu provode nadležni organi, a nepoznati su motivi zbog čega je Zejćirović otet, brutalno pretučen i bačen u rijeku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!