video/ usrećite i one kojima to najviše treba

U Konzumu počeo humanitarni projekat 'Podijelimo radost zajedno': Stigli novogodišnji paketići

Biznis Klub03.12.19, 11:48h

 U Konzumu počeo humanitarni projekat 'Podijelimo radost zajedno': Stigli novogodišnji paketići
Tim povodom kreiran je poseban „Slatki paketić radosti“ dostupan samo u Konzum prodavnicama, te će od svakog kupljenog paketića do 20.12. Konzum donirati 1KM kako bi što više mališana dobilo novogodišnji paketić

 

Decembar je mjesec darivanja, iskrene dječije radosti i čarolije koju nose praznici, stoga učinimo da svako dijete osjeti radost praznika – glasi poruka kojom je trgovački lanac Konzum kroz svoju promotivnu kampanju najavio novogodišnji humanitarni projekat „Podijelimo radost zajedno“. U sklopu ovog projekta Konzum će novogodišnjim paketićima obradovati djecu bez roditeljskog staranja i teško oboljelu djecu širom Bosne i Hercegovine. 


Tim povodom kreiran je poseban „Slatki paketić radosti“ dostupan samo u Konzum prodavnicama, te će od svakog kupljenog paketića do 20.12. Konzum donirati 1KM kako bi što više mališana dobilo novogodišnji paketić.


„Motivisani željom da svako dijete osjeti radost praznika, odlučili smo da pokrenemo ovaj projekat i bar na trenutak uljepšamo praznike djeci bez roditeljskog staranja i djeci koja prolaze kroz težak period bolesti i liječenja. Vjerujemo da će se veliki broj naših kupaca odazvati ovoj humanitarnoj akciji jer će za svaki kupljeni „Slatki paketić radosti“ Konzum donirati 1KM za novogodišnje paketiće za ovu dječicu. Želja nam je da obradujemo mališane i sa njima podijelimo radost praznika“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.


Krajem decembra Konzum će posjetiti mališane u dječijim domovima i udruženjima koja pružaju pomoć i podršku pri liječenju, te uz prigodna vesela druženja sa Deda Mrazom podijeliti novogodišnje paketiće. 


Podijelimo radost zajedno, jer radost je veća kada se dijeli! 

 

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!