video/ kandidatkinja za predsjednicu rh ide ludo, ide jako

'Imam kvocijent inteligencije 170, neću širiti ove svoje duge noge': Intervju s Avom je teško prepričati - pogledajte video...

Showbizz01.12.19, 16:50h

'Imam kvocijent inteligencije 170, neću širiti ove svoje duge noge': Intervju s Avom je teško prepričati - pogledajte video...
"Idi kamo te vodi srce. Da se vode srcem, a ne da budu kao krdo. To je moja poruka glasačima. Nikog neću molit, nikog neću prositi", poručila je

 

AVA KARABATIĆ dala je ekskluzivni intervju za Index povodom svoje predsjedničke kandidature.

 

S Avom smo se susreli u jednom klubu u Gornjem Dragonošcu prije njezina nastupa, a osim što nam je otkrila da ima kvocijent inteligencije 170 i da "neće širiti ove svoje duge noge" ni davati "žute kuverte", podijelila je s nama svoju poruku glasačima.

 

"Idi kamo te vodi srce. Da se vode srcem, a ne da budu kao krdo. To je moja poruka glasačima. Nikog neću molit, nikog neću prositi", poručila je.

 

"Imala sam politiku i gospodarstvo u srednjoj, nisam nikad mislila da ću se baviti s njom, ali evo... Nikad ne reci nikad", objasnila je Ava svoj politički angažman. "Ako je Kolinda ušla u moj teritorij, zašto ja ne bih ušla u njezin teritorij?" smatra Ava.

 

Prokomentirala je i štrajk, poznanstvo s Donaldom Trumpom i Vladimirom Putinom te poručila Melaniji da je se treba paziti. Otkrila je i kako je došlo do njezine kandidature, ali i što bi bila njezina prva predsjednička odluka.

 

Pošto je intervju s Avom teško riječima prepričati, pozivamo vas da pogledate video. Nećete požaliti.

 

Prilog pogledajte OVDJE

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još