Željo slavio 3:1

Prve reakcije Musemića i Osima nakon derbija na Koševu

Sport30.11.19, 18:50h

Prve reakcije Musemića i Osima nakon derbija na Koševu
Sa druge strane, dosta zadovoljni bio je Amar Osim, koji smatra kako je njegov tim bio mirniji na terenu što je na kraju i presudilo

 

I drugi put u sezoni Željezničar je slavio protiv Sarajeva. “Plavi” tim je večeras preokretom sa 1:3 bio bolji u vječitom derbiju, piše Patria.

 

Husref Musemić smatra kako je pobjeda Želje zaslužena.

 

“Čestitam Želji na pobjedi. Dobro smo otvorili utakmicu. Možda nas je povreda Hebibovića poremetila. Željo je bio bolji, dobili su svaki duel. Nismo se uspjeli snaći kao oni na ovom terenu. Težak poraz, zbog toga što je derbi, ali ima još jedna utakmica da se igra. Tu smo svi, blizu. Tako je kako je”, komentarisao je Musemić.

 

Sa druge strane, dosta zadovoljni bio je Amar Osim, koji smatra kako je njegov tim bio mirniji na terenu što je na kraju i presudilo.

 

“Nije lako derbije igrati. Bili smo u zaostatku, znali smo da ako izgubimo da bi bilo na -6. Igrači su igrali utakmicu normalno, što je jako teško. Bili smo spretniji. Imali su i oni šanse, ali smo bili mirniji i na kraju zasluženo pobijedili. Velike su tenzije. I reagovao sam kako sam reagovao. U principu ne reagujem tako inače. Ili je u pitanju velike tenzije, ne bih znao reći šta jer razlog”, govori Osim.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!