SPOJILI UGODNO S KORISNIM

Još malo promocije iz Saudijske Arabije: Opuštajući trenuci bračnog para Izetbegović tokom obavljanja umre u Mekki

Hronika29.11.19, 11:24h

Još malo promocije iz Saudijske Arabije: Opuštajući trenuci bračnog para Izetbegović tokom obavljanja umre u Mekki
Kako navodi Faktor, direktorica KCUS-a prisustvovala je sastancima na kojima je bilo riječi o razvoju medicinskih kapaciteta u našoj zemlji. Saudijcima je prezentirala planove za razvoj zdravstva i kvalitetnih bolnica, za šta su i domaćini pokazali veliki interes. Međutim...

 

 


Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić i generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Sebija Izetbegović borave u posjeti Saudijskoj Arabiji.

 

Kako je rečeno Faktoru, u okviru posjete ovoj zemlji održali su i niz sastanaka sa tamošnjim zvaničnicima, a između ostalog, moguća je i saradnja u oblasti zdravstva.


Kako navodi Faktor, s tim u vezi direktorica KCUS-a prisustvovala je sastancima na kojima je bilo riječi o razvoju medicinskih kapaciteta u našoj zemlji. Saudijcima je prezentirala planove za razvoj zdravstva i kvalitetnih bolnica, za šta su i domaćini pokazali veliki interes.


Međutim, u medije su dan ranije (nimalo slučajno) procurile fotografije i mimo sastanaka sa zvaničnicima na kojima se vidi i da su Sebija i Bakir Izetbegović, kao i Denis Zvizdić tokom boravka u Saudijskoj Arabiji obišli i sveto mjesto muslimana u Mekki - Kabu, odnosno obavili vjerski obred umru.


A danas iz Saudijske Arabije stiže još malo (turističkih) fotografija, koje možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 125

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još