Bitka s Milanom Popovićem

Severina se guši u suzama, izgubila skrbništvo nad djetetom: Ovo nisam očekivala, ovo je presedan!

Showbizz28.11.19, 11:30h

Severina se guši u suzama, izgubila skrbništvo nad djetetom: Ovo nisam očekivala, ovo je presedan!
Ta vijest potpuno je šokirala pjevačicu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca

 

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da Severinino dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem, te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Ta vijest potpuno je šokirala pjevačicu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca. Kao što smo već naveli, još se ne zna na kojoj će adresi dijete živjeti, piše Jutarnji list.

 

- Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić kad smo je dobili na mobitel da komentira odluku suda prema kojoj je skrb o njihovu zajedničku djetetu povjerena dječakovu ocu Milanu Popoviću.

 

Njezin zastupnik, odvjetnik Mate Matić, podnio je prekjučer kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede djetetovih prava. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dječak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba dječak je bio traumatiziran i preporuka liječnika bila je da ne ide u školu.

 

Međutim, unatoč tome Milan Popović vodio ga je u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

 

Ova privremena mjera praktički znači da bi Severina Kojić danas trebala sina predati ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brinuti o njemu.

 

Njezini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

Pogledajte bonus video...

 

 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još