oglasio se i vojin mijatović

'Dan državnosti čestitam iz Banjaluke jer, velike 'patriote', i ovo je BiH'... Licemjeri ste vi koji ne...

Front25.11.19, 17:54h

'Dan državnosti čestitam iz Banjaluke jer, velike 'patriote', i ovo je BiH'... Licemjeri ste vi koji ne...
“Ja za svoju državu živim, svaki dan na svakom njenom dijelu. Ne mislim da sam veliki patriota, već običan čovjek koji voli svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu" - napisao je, između ostalog, Vojin Mijatović

 

Domovino, sretan ti Dan državnosti, započeo je svoju objavu na Facebook profilu Vojin Mijatović (SDP) iz Banja Luke.

 

“Ja za svoju državu živim, svaki dan na svakom njenom dijelu. Ne mislim da sam veliki patriota, već običan čovjek koji voli svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu. Velike 'patriote' želim vam uputiti poruku bas na današnji dan. Sve dok vašu verziju BiH budete slavili samo iz Sarajeva a neki i iz Čikaga, sve dok budete izbjegavali Banja Luku i kao članovi Predsjedništva BiH za godinu dana ne kročite nogom u Banja Luku javno vam poručujem da ste licemjeri. Ja danas Dan državnosti svim Bosancima i Hercegovcima čestitam iz Banja Luke jer velike 'patriote' i ovo je Bosna i Hercegovina. Svim članicama i članovima SDP BiH, također čestitam Dan državnosti, uz poruku drugarice i drugovi dobro se trebamo zapitati koliko smo na putu ZAVNOBIH-a, domovina nas treba ni bošnjačka, ni srpska, ni hrvatska, dosta je vise čekanja!!! Domovino voljet ću te dok sam živ, od Jadrana do Save , od Drine do Une!", navodi Mijatović.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 42

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još