Video/ Dernek u susjednoj sobi

Slavna američka glumica u šoku, nije mogla podnijeti Harisa Džinovića: Ovo mi stvara popriličan stres

Showbizz25.11.19, 12:32h

Slavna američka glumica u šoku, nije mogla podnijeti Harisa Džinovića: Ovo mi stvara popriličan stres
Ne samo da joj se nije svidjela buka, već joj je i muzički zvuk bio stran, a izraz njezinog lica sve je govorio

 

Pjesme Harisa Džinovića silno su uzrujale 46-godišnju glumicu i muzičarku Juliette Lewis (46) - zbog partija na kojem su se puštale nije mogla spavati. Da je uopće u Hrvatskoj stoga se nije moglo naslutiti prema zadivljujućim fotografijama na njezinom profilu na Instagramu, već prema nemilim riječima na InstaStoryju gdje se snimila u gro planu.


"Sve vas pozdravljam i samo želim da čujete moje susjede u hotelu u Hrvatskoj. Nisam sigurna zašto, ali ovo mi stvara popriličan stres. A samo želim doći u svoju sobu i tu nešto pojesti u miru i tišini", rekla je u selfie videouratku slavna Lewis. U pozadini snimke imalo se što i čuti - pravi tulum u jednoj od okolnih soba, a treštao je - Haris Džinović.


Ne samo da joj se nije svidjela buka, već joj je i muzički zvuk bio stran, a izraz njezinog lica sve je govorio.


Kako je poznato od sredine novembra, Lewis trenutačno snima film ‘Mayday’ u kojem glume i Grace Van Patten i Mia Goth, pod redateljskom palicom Karen Cinorre. Scene se po svoj prilici snimaju i u Hrvatskoj te je jasno zašto se glumica nomirina za Oscara nakon iscrpljujućeg dana žalila na buku u hotelu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još