LAŽNI 'OTAC NACIJE' SKRIVEN IZA OČIJU JAVNOSTI

Zašto RTRS, ATV i SRNA ćute o tajnom sastanku Milorad Dodika sa Matthewom Palmerom u balkanskom Teheranu?!

Front23.11.19, 09:40h

Zašto RTRS, ATV i SRNA ćute o tajnom sastanku Milorad Dodika sa  Matthewom Palmerom u balkanskom Teheranu?!
Kako se Palmer može sastati sa Dodikom ako su mu uvedene sankcije?

 

Mandžurijski kandidat i veleizdajnik Milorad Dodik sastao se u Sarajevu, nekada balkanskom Teheranu, sa Matthewom Palmerom, specijalnim izaslanikom SAD-a za Balkan?!


Ovo se na svom blogu pita Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a u nastavku dodaje:


O tome nas je putem tvitera obavjestila američka ambasada, ali ne i režiimski mediji, SRNA, RTRS i ATV, koji inače u stopu prate lažnog Oca nacije i detaljno informišu javnost o svakom njegovom koraku.


Zašto ćute RTRS, ATV, SRNA i ostale udvorice? Zašto je sastanak bio tajan iza očiju javnosti? Zašto Dodik bježi od novinara iako voli da se slika i lupa gluposti pred kamerama?


Zbog čega su dobili nalog da ne objave vijest i detalje sa sastanka, na kome je dogovorena možda i veća izdaja i poniženje od predaje Jasenovačke građe Hrvatima preko Vašingtona!? Kako se Palmer može sastati sa Dodikom ako su mu uvedene sankcije?


Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag! Vrijeme je potvrdilo da sam nažalost bio u pravu i govorio istinu kada sam tvrdio da je Dodik komprador i ubačeni element, eksponent Hrvatske i zapadnih sila, tradicionalno nenaklonjenih Srbima, koje su mu tolerisale devijantno ponašanje i teške izjave, kako bi lakše manipulisao masama, te davali novac preko MMF-a kako bi lakše došao na vlast, a potom po zadatku iz temelja uništio Republiku Srpsku - navodi Vukanović.

 

VEZANI TEKST: Sve su kontrolisali Amerikanci: Da li je na kraju Dodik popustio? Ipak je on produkt SAD-a, zna se kako je nastao!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još