PRISJEO JOJ BUJNI DEKOLTE

Goga na mukama: Popularna srpska pjevačica u bolovima zbog silikona u grudima, a na operaciju ne može...

Showbizz21.11.19, 20:58h

Goga na mukama: Popularna srpska pjevačica u bolovima zbog silikona u grudima, a na operaciju ne može...
Pjevačica smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno

 

 

Popularna pjevačica Goga Sekulić trebalo je ove jeseni da ode na korekciju grudi, ali je tu intervenciju pomjerila za februar, saznaje Scena. Iako trpi bolove u leđima zbog velikog obima grudi, pjevačica je morala da odloži ovu intervenciju zbog mnogobrojnih obaveza.


– Goga već dvije godine ima problem sa silikonskim grudima. Od 2017. godine počela je da osjeća bol u leđima zbog velikog obima grudi, te su joj ljekari još tada naložili da implante broj pet zamijeni manjim kako bi se riješila bolova. Goga je to zbog posla odlagala, onda je uslijedila trudnoća, pa je riješila kada se porodi da to reguliše. Ona je planirala da u ovom periodu to obavi, ali zbog poslovnih obaveza pomjerila je operaciju za narednu godinu. Goga će vjerovatno u februaru da zamijeni silikone u grudima, čemu se neizmjerno raduje, jer jedva čeka da se oslobodi bolova u kičmi. Takođe, Goga smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno – navodi za Scenu anonimni izvor blizak pjevačici.

 

goga-sekulic2


Pjevačica je potvrdila informaciju da je morala odgoditi korektivni zahvat, piše Blic.


– Pomjerila sam je za februar ili mart naredne godine. Bole me leđa, ali ne mogu da stignem sada to da obavim. Imam dosta obaveza oko bebe, a imam i poslovnih obaveza. Čeka me dosta nastupa u decembru, pa nastup u Njemačkoj za Novu godinu, pa Srpska nova godina kada ću sa bendom održati koncert u Despotovcu. Takođe, radim i na novoj pjesmi koju su mi napravili Vuk Mob i Marko Moreno. Nedavno sam izdala pjesmu koju su mi radili Jala i Buba, a vrlo brzo stiže još jedna. Baš sam u haosu – izjavila je Goga za Blic, pa požurila u vrtić po sina.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!