SAN MNOGIH DJEVOJAKA DANAS

Priča iz komšiluka: 'Imam džip, bunde, nakit, ručam u skupim restoranima... Smatraju me sponzorušom, ali ne smeta mi'

ŽENA iN21.11.19, 11:18h

Priča iz komšiluka: 'Imam džip, bunde, nakit, ručam u skupim restoranima... Smatraju me sponzorušom, ali ne smeta mi'
Anđela tvrdi da živi kao i većina djevojaka, osim što ima bogatog partnera pa si može priuštiti više

 

 


Počinjem shvaćati čari sponzora, napisala je na Twitteru jedna djevojka i pokrenula burnu raspravu o fenomenu koji potresa Srbiju i regiju. Što je toliko privlačno u ovome načinu života otkrila je 27-godišnja Anđela S. iz Srbije koja ne želi u potpunosti otkriti svoj identitet.


- Većina me smatra sponzorušom, a ne smeta me ako žele doživjeti stvari na taj način. Imala sam sreće što sam završila s bogatim muškarcima koji često i sami žele takve žene. Ljepota košta koliko i njena održavanje, a oni ga za to imaju - pojasnila je za Blic Anđela koja je prvu estetsku operaciju napravila s 18 godina. Do danas je tri puta povećala grudi, podigla jagodice, stavila umjetne zube, tetovirala obrve, povećala usne i ne propušta priliku da svaki mjesec ugradi nove trepavice.


Međutim, Anđela tvrdi da živi kao i većina djevojaka u Beogradu, osim što ima bogatog partnera pa si može priuštiti više.


- Uglavnom ručam i večeram u skupim restoranima, idem u kupovinu, završila sam fakultet, imam prijatelje, obitelj, a čak i nekih problema - prepričava djevojka čiji dan započinje odlaskom u teretanu, a nakon toga sređuje nokte, odlazi u solarij ili kod frizera, pa na kavu s prijateljicama.


- Vikendima obično izlazim u klubove ili na splavove i često odlazim na kratko putovanje sa svojim dečkom - nabraja Anđela koja je prvog bogatog dečka imala sa 17 godina. Tvrdi da ju je naučio kako se tretira žena, a čak joj je platio prvu plastičnu operaciju.


- Volim skupu odjeću i lagodan život i ne vidim u tome nema ništa loše. Lako se zaljubiti u muškarca koji se prema tebi odnosi kao prema kraljici, bez obzira na to kako izgleda ili stariji - otvoreno priznaje mlada žena koja je već dvije godine s dečkom koji joj je kupio automobil, a sada razmišlja i da joj kupi stan.


  Kaže da ju je trenutni partner u jednom trenutku motivirao da počne raditi, ali ubrzo su oboje shvatili da to nije dobra ideja jer je tada stalno 'umorna i nesretna'. Za budućnost Anđela se ne boji.


-  Vjerujem da uvijek mogu lako naći dečka, lijepa sam i znam puno ljudi. Do sada mi se nije dogodilo da sam sama više od mjesec dana, a nadam da ću se udati za svog trenutnog dečka - zaključuje mlada sponzoruša.

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!