mračno naše sarajevo

Čengić-Vila: Zaštitar kasina pucao u muškarca koji je izvršio razbojništvo, kriminalac pobjegao

Hronika20.11.19, 08:41h

Čengić-Vila: Zaštitar kasina pucao u muškarca koji je izvršio razbojništvo, kriminalac pobjegao
- Tom prilikom je otuđen određeni iznos novca, nakon čega je zaštitar koji je angažiran na osiguranju kasina, ispalio jedan metak prema osobi koja je izvršila razbojništvo

 

U Gradačačkoj ulici u sarajevskom naselju Čengić-Vila jutros je došlo do pucnjave kad je za sada nepoznata osoba, uz prijetnju vatrenim oružjem, izvršila razbojništvo u lokalnom kasinu.

 

Ovo je za "Avaz" potvrdio portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić te je dodao kako je slučaj prijavljen u 6:35 sati.

 

- Tom prilikom je otuđen određeni iznos novca, nakon čega je zaštitar koji je angažiran na osiguranju kasina, ispalio jedan metak prema osobi koja je izvršila razbojništvo.

 

Nije bilo povrijeđenih, a za razbojnikom se traga. Za njim tragaju policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, prema čijem ovlaštenju uviđaj na mjestu događaja obavljaju službenici nadležne policijske uprave.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!