NAKON HITNE OPERACIJE, ORGANIZAM NIJE IZDRŽAO

Poznato gdje će i kada biti sahranjen bh. novinar: Posljednji ispraćaj Mladena Marića

Hronika16.11.19, 20:39h

Poznato gdje će i kada biti sahranjen bh. novinar: Posljednji ispraćaj Mladena Marića
Marić je u bolnicu primljen prije sedam dana zbog aneurizma u stomaku, nakon čega je hitno operisan. Iako se činilo da bi se mogao oporaviti, njegov organizam nije izdržao

 

Poznati bosanskohercegovački novinar Mladen Marić umro je danas u 59. godini života. Marić će biti sahranjen u ponedjeljak, 18. novembra, u 14 sati na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo.


Mladen Marić je rođen 1960. godine, gotovo cijeli radni vijek proveo je na Federalnoj TV.

 

- Kao čovjek će ostati upamćen po velikoj dobroti i humanosti, a kao autor i urednik vanjskopolitičke emisije Paralele kao neko ko je obrađivao teme na drugačiji, samo njemu svojstven način. Često je govorio: "Ljudi pamte moje najave koje su kombinacija sarkazma i ironije i na ulici me čak zaustave i djeca od 10 godina" - saopšteno je sa FTV-a.

 

Marić je u bolnicu primljen prije sedam dana zbog aneurizma u stomaku, nakon čega je hitno operisan. Iako se činilo da bi se mogao oporaviti, njegov organizam nije izdržao, objavila je Federalna televizija,

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!