video/ generalna direktorica KCUS-a o aktuelnoj temi

Sebija Izetbegović: Imamo ozbiljan problem s Rektoratom, od mene očekuju da potpisujem...

Hronika15.11.19, 12:14h

Sebija Izetbegović: Imamo ozbiljan problem s Rektoratom, od mene očekuju da potpisujem...
Na tom sastanku koji je trajao nekoliko sati, mi smo dobili obećanje od rektora (sreća pa se sjednica snimala), da će nama biti ponuđen ugovor koji ćemo razmotriti, pa će ga razmotriti naša pravna i finansijska služba


Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a, gostovala je sinoć u Vijestima Hayat TV-a. Govorila je o sastanku na kojem je obećano od strane rektora da će ugovor biti ponuđen kako bi nastava mogla početi, ali ništa nije ispoštovano.

 

Na tom sastanku koji je trajao nekoliko sati, mi smo dobili obećanje od rektora (sreća pa se sjednica snimala), da će nama biti ponuđen ugovor koji ćemo razmotriti, pa će ga razmotriti naša pravna i finansijska služba. Mi uopće nismo dobili takav ugovor. Ono što je potrebno da javnost zna, da znaju studenti, je da smo mi dobili ponudu nekog Ugovora koji je ispod svakog nivoa, koji je krajnje smiješan i neprofesionalan. Dobili smo ga 1. 11., a školska godina je trebala početi 1. 10. Rektorat kasni sa ponudom ugovora. Ovo je trebalo biti završeno i potpisano početkom septembra – kazala je Izetbegović.

 

Pogledajte cijeli prilog:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još