Foto/ Tuzlaci pohrlili na zabavu za pamćenje

Bingo City Center proslavio rođendan: Saša Kovačević atmosferu doveo do usijanja, dodijeljeno čak 336 nagrada!

Biznis Klub10.11.19, 18:27h

Više od 25.000 posjetilaca uživalo u cjelodnovnom programu
 
 
U Bingo City Centeru jučer je obilježen treći rođendan. Tokom proteklih mjesec dana svi su mogli učestvovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića
 
„BCC slavi treći, darovi sve veći!“ bio je slogan nagradne kampanje u kojoj su organizatori podijelili 336 nagrada. Saša je usrećio tri kupca koji su učestvovali u nagradnoj igri i osvojili po 3.333 KM: Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.
 
 
Lidija Zulić, menadžerica Bingo City Center-a nije krila zadovoljstvo zbog svih dešavanja, kako jučer, tako i protekle tri godine:
 
"Ponosni smo što smo u protekle tri godine zaista postali destinacija za shopping, zabavu i druženje, ne samo za građane Tuzle, nego i mnogo šire.  Zahvaljujući odličnoj kombinaciji svjetski poznatih modnih brendova, vrhunskog kina Cinestar, kuglane Brunswick i ostalog sadržaja, opravdali smo slogan da smo „Mjesto gdje želje ožive“. Pratimo sve trendove kada su u pitanju shopping centri, te ćemo nastojati našim kupcima kontinuirano pružati novi sadržaj“.
 
 
"Prezadovoljan sam nastupom i publikom i svi su me oduševili.  Upućujem najlepše čestitke za rođendan centra.", rekao je Saša Kovačević, koji je dvosatnim nastupom i odličnim repertoarom oduševio hiljade posjetilaca.
 
 
Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei. 
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!