OD 9. DO 11. NOVEMBRA

Velika zabava u Tuzli: Bingo City Center slavi treći rođendan, a glavna zvijezda u subotu veče je...

Biznis Klub04.11.19, 13:47h

Velika zabava u Tuzli: Bingo City Center slavi treći rođendan, a glavna zvijezda u subotu veče je...
Već stotine kupaca je osvojilo dnevnu nagradu od 50 KM, a na sam dan rođendana, tri sretna dobitnika će osvojiti po 3.333 KM. Na rođendanskoj proslavi, posjetitelje očekuje i zabava za djecu, DJ te neizostavna rođendanska torta

 

 

 
Bingo City Center slavi treći rođendan od 9. do 11. novembra 2019. godine pod sloganom: BCC slavi treći, darovi sve veći! Da je uistinu tako, potvrđuje velika rođendanska nagradna igra i koncert koji će biti nezaboravan za brojne posjetitelje Bingo City Centera. U subotu, 9. novembra, nastupit će regionalna pop zvijezda- Saša Kovačević!

 


U rođendanskoj nagradnoj igri moguće je učestvovati do 9. novembra, najkasnije do 15:30 sati. Za učešće je potrebno obaviti kupovinu u vrijednosti od 50 KM u Bingo City Centeru.


Već stotine kupaca je osvojilo dnevnu nagradu od 50 KM, a na sam dan rođendana, tri sretna dobitnika će osvojiti po 3.333 KM. Na rođendanskoj proslavi, posjetitelje očekuje i zabava za djecu, DJ te neizostavna rođendanska torta.


Izvlačenje glavnih nagrada upriličit će se u 17 sati. Koncert Saše Kovačevića počet će u 18:30. Ulaz je besplatan za sve, jer kad BCC slavi treći, darovi su sve veći!

 

bingo-rodendan-sasa-kovacevic


Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei, te je već tri godine omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje u sjeveroistočnoj Bosni, ali i šire.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!